Toimitusehdot

Maksutavat ja kaupan ehdot

Maksu verkkokaupassa tapahtuu verkkopankkimaksuna turvallisesti Checkout Finland -palvelun kautta.

Tilaajana asiakkaan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tilata huoltajan suostumuksella. Hinnat sisältävät 24%:n arvonlisäveron.


Toimitus

Käsittelemme ja toimitamme verkkokauppatilaukset 2-5 arkipäivässä. Toimitustavaksi asiakas voi valita joko tilauksen toimituksen lähimpään Postiin, haluamaansa Postin pakettiautomaattiin tai noudettavaksi Turun myymälästämme.

Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti Posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Vaihdot ja palautukset

Kaikista vaihdoista ja palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.
Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@televisioon.fi.

Käyttämätön tuote voidaan vaihtaa toiseen tuotteeseen tai palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Palautuksen tarkistamisen jälkeen postitamme asiakkaalle sovitun vaihtotuotteen tai palautamme kauppasumman asiakkaalle tilisiirtona. Huomioithan, että emme korvaa palautuksesta aiheutuneita muita kuluja, kuten postituskuluja. Vaihtotapauksissa postitamme uuden tuotteen asiakkaalle ilman lisäkustannuksia.

Kun olet sopinut palautuksesta kanssamme, pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseensa ja liitä mukaan kuitti, jonka olet saanut meiltä tilauksen mukana. Kirjoita yhteystietosi, tilinumerosi ja pankkisi nimi kuittiin tai erilliselle paperille, jonka liität mukaan pakettiin. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä sekä -kustannuksista. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.