TELEVISIO LIFESTYLE STORE

TELEVISIO LIFESTYLE STORE on Turussa sijaitseva vastuullinen, värikäs ja lämminhenkinen vaateliike, joka on keskittynyt kotimaiseen sekä pohjoismaiseen designiin. Televisiolla on oma suosittu TELEVISIO FASHION -vaatemerkki sekä herkullinen korumallisto. Turussa ommeltujen vaatteiden mallit on suunniteltu huolella imartelemaan monenlaista vartaloa (koot XS-4XL) ja herkulliset värit sekä kauniit kuosit tuovat piristystä arjen pukeutumiseen. Valikoimassa on myös muidenkin kotimaisten ja pohjoismaisten merkkien ihanuuksia kuten vaatteita, kenkiä, koruja, laukkuja ja lahjatavaroita.

Televisio on toiminut monien turkulaisten naisten luottovaateliikkeenä jo yli 18-vuotta ja verkkokaupan myötä asiakaskunta on laajentunut ympäri Suomea. Monen eri tyyliset, kokoiset ja ikäiset naiset löytävät Televisiosta kauniisti istuvia sekä laadukkaita vaatteita niin arkeen kuin juhlaan. Myös ihana koruvalikoima on tutustumisen arvoinen!

Lämpimästi tervetuloa piipahtamaan Televisio Lifestyle Storen KESÄPOPUPISSA osoitteessa Kristiinankatu 6 Turku. Telkkarin menoa ja meininkiä voi seurata myös somessa @televisiolifestylestore tai fiilistellä valikoimaa täällä verkkokaupassa.