UOGA UOGA - LUONNONKOSMETIIKKAPUNIA JA -KIILTOJA!

Television valikoimiin saapui superihanat huulipunat ja -kiillot täydentämään arki- ja juhla-asusi kokonaisuutta 👄💄 Uoga Uogan 100% luonnolliset punat ovat pitkäkestoisia, pehmeitä ja ravitsevia, jotka koostuvat marjauutteista ja öljyistä. Huulipunien värit ovat puhtaista luonnon mineraaleista. Huulipunat eivät sisällä karmiinia eikä synteettisiä väripigmenttejä. Huulipunien alle voi käyttää pohjalle Uoga Uogan Essential Sea Berry Huulivoidetta, joka auttaa huulipunaa liukumaan kauniisti kuivillekin huulille.

Myöskään Uoga Uogan huulikiillot eivät sisällä lainkaan keinotekoisia värejä eikä hajusteita. Ne sisältävät erinäisiä öljyjä, marjoja ja mineraaleja. Herkullisen tuoksuiset ja marjaisat huulikiillot tuntuvat todella pehmeiltä huulilla!

Kaikki huulipunat ovat vain 15,90€, huulikiillot 13,50€ ja huulirasva 9,50€ ☀️💄

"Luonnonkosmetiikka on kosmetiikkaa, jonka valmistuksessa käytetään luonnonmukaisia raaka-aineita. Luonnonkosmetiikan perusajatus on se, että kosmetiikkatuotteissa ei saisi olla ihmiselle, luonnolle, vesistöille tai eliöstölle haitallisia tai vaarallisia kemikaaleja. Perusajatuksiin kuuluu myös eettinen ja reilu tapa toimia niin ihmisiä kuin eläimiä kohtaan. Luonnonkosmetiikkatuotteiden valmistajille on tärkeää, että tuotteen koko elinkaari on mahdollisimman turvallinen, eettinen ja ekologinen."