Töihin Televisio Lifestyle Storeen?

Hakusessa hyvä tyyppi ja ihana työkaveri! 😊 Oletko luonteeltasi ulospäinsuuntautunut, nauravainen ja puhelias? Onko sinulla kokemusta myyntityöstä ja reipas asenne asiakaspalveluun? Oletko kiinnostunut muodista ja arvostat kotimaisuutta sekä eettisesti ja ekologisesti valmistettuja vaatteita? Oletko oma-aloitteinen, tunnollinen, järjestelmällinen, vikkelä oppimaan ja kannat mielelläsi vastuuta? Löytyykö sinulta visuaalista silmää ja luonnistuuko niin sosiaalisen median päivitykset kuin myymälän somistus? Mahtavaa! Saatat olla etsimämme henkilö.

 

Tarjoamme mahdollisuutta työskennellä yhdessä Turun mielenkiintoisimmista liikkeistä. Opit muotialasta, asiakaspalvelusta ja pienen yrityksen toiminnasta sekä pääset työskentelemään kotimaisen designin ja ihanien asiakkaiden parissa. Työnkuvaan kuuluu monipuoliset tehtävät muun muassa asiakaspalvelun, verkkokaupan, somistuksen, korusuunnittelun, markkinoinnin ja valokuvauksen parissa. Odotamme sinulta iloista ja hyväntahtoista asiakaspalvelua sekä motivoitunutta, kärsivällistä ja rehellistä asennetta myyntityöhön. Erityisen tärkeää on positiivinen asenne ja yhteistyön sujuvuus! Kielitaito ja kokemus piirto- ja kuvankäsittelyohjelmien käytöstä sekä pienen putiikin toiminnasta katsotaan eduksi.

 

Kyseessä on osa-aikainen työ mikä sopii esimerkiksi opiskelijalle. Työtunteja tulisi olemaan viikossa noin 8-25. Kesällä ja joulukuussa huomattavasti enemmän. Työajat sijoittuvat pääasiassa Television aukioloaikojen sisään: ti-pe 11-19 ja la 11-16. Työ alkaa syys-lokakuussa sopimuksen mukaan. Myös opintoihin liittyvä harjoittelujakso on mahdollista suorittaa Televisiossa.

Jos kiinnostuit, lähetä työhakemuksesi ja CV:si sähköpostilla (pdf-liitetiedostoina!) osoitteseen info@televisioon.fi. Kerro hakemuksessasi omin sanoin aikaisemmasta myyntityökokemuksestasi, mikä tekee sinusta hyvän myyjän ja miksi haluat Televisio Lifestyle Storeen töihin. Laitathan otsikkokenttään ”TYÖHAKEMUS syksy 2019”. Voit halutessasi lähettää meille myös lyhyen esittelyvideon. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

Turun jokirannassa sijaitseva Televisio Lifestyle Store on hauska ja lämminhenkinen vaateliike, joka on keskittynyt kotimaiseen designiin. Television valikoimasta löytyy laaja valikoima design- vaatteita ja asusteita merkeiltä kuten Minna Parikka, Uhana Design, VIMMA, Katri Niskanen, Lumi, Woobs, R/H, Maanantaimalli, Lumoan, hálo jne. Televisiolla on myös oma herkullinen korumallisto. Tutustu valikoimaan osoitteessa https://televisioon.fi/ja seuraa menoa Facebookissa sekä Instagramissa @televisiolifestylestore

 

Työpaikan osoite: Hämeenkatu 32 (sisäpiha), 20700 TURKU

 

Yhteystiedot:

Televisio Lifestyle Store

Marjaana Paldanius

info@televisioon.fi

045 690 3344