TELEVISIO x Uhana Design -pikkujoulut 21.11.2018 | Viime hetket aikaa ilmoittautua mukaan!

Marraskuisena keskiviikkona 21.11.2018 klo 16 kannattaa hipsiä pitkin Turun kaunista jokirantaa ja puikkelehtia Hämeenkadulta idylliselle sisäpihalle, mistä korviisi kantautuu iloista puheensorinaa, naurua sekä musiikkia. Astu peremmälle tunnelmalliseen putiikkiin, missä vietetään Televisio Lifestyle Storen ja Uhana Designin yhteisiä pikkujouluja. Sinä iltana tapahtuu monenmoista jännittävää ja luvassa onkin elämys kotimaisen designin parissa mitä et halua missata! 

Inspiroivan, huumaannuttavan ja ah niin ihanan Uhana Designin huikeat suunnittelijat Hanna ja Mira sekä yrityksen tehonaiset Anna ja Pipsa saapuvat Televisioon vierailulle keskiviikkona 21.11.2018 klo 16-19. Uhanan mimmit ovat luvanneet kertoa meille kuulumisiaan ja kenties näemme ensimmäisten joukossa pientä sneak peekkiä ensi kevään mallistostakin. Luvassa on myös suurta suosiota nauttiva pisarakorupaja, hyvää ruokaa ja juomaa, livemusiikkia, yllätyksiä sekä huikeita tarjouksia! Jopa Suomen parhaimmaksi kasvisravintolaksi tituleerattu Kuori Food & Wine loihtii pikkujouluihimme herkkuja nautittavaksi ja Pernod Ricard tarjoaa Turussa kotimaisista mustikoista ja valkoherukoista valmistettua Valkia-kuohuviiniä. Eko- ja luomutotteistaan tunnetulta Ruohonjuurelta saamme lisäksi pientä naposteltavaa. Livemusiikista vastaa loistavasta turkulaisesta Whale and the village -bändistä tuttu duo Irene ja Lauri. Kaiken tämän lisäksi kanssamme on juhlimassa suositun Mamma Rimpuilee -blogin hersyvän hauska ja sympaattinen Laura Satamo (Finland Blog Awardsien vuoden 2017 parhaan perheblogin voittaja). Joko häkellyit miten mielettömän kiehtova ilta on luvassa!? Niin mekin! 

Tule siis yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa nauttimaan illan herkullisista tarjoilusta, Television iloisesta ja lämminhenkisestä tunnelmasta sekä tekemään upeita kotimaisia löytöjä! Pikkujouluissa pöydät notkuvat ihastuttavia joululahjaideoita kuten käsintehtyjä saippuoita, kynttilöitä, luomusuklaita, hilloja, glögejä ja paljon muuta ihanaa. Kotimaisia designvaatteita- ja asusteita unohtamatta.

Ilmoittaudu heti mukaan: info@televisioon.fi (otsikkokenttään ILMOITTAUTUMINEN pikkujouluihin 21.11.2018). Paikkoja on rajoitetusti! Lämpimästi tervetuloa!