Asiakastoiveiden pohjalta Telkkarin omaa Kuura-mekkoa teetetään pidemmällä helmalla -> ENNAKKOTILAUKSIA OTETAAN NYT VASTAAN

Meillä on aivan mahtavia uutisia!!! Toiveisiinne on nyt vastattu, sillä saamme Telkkarin omaa supersuosittua KUURA -MEKKOA PIDEMMÄLLÄ HELMALLA (koot 34-54)    Ennakkotilauksia otetaan vastaan änyyyteeenyt: https://televisioon.fi/colle…/kaikki-tuotteet/haloxtelevisio . Toinen huikea uutinen on se että lyhyempihelmaiset Kuurat ovat nyt -30% ALESSA!!

Todella monet asiakkaistamme jotka ovat sovittaneet Kuuraa, ovat ihastuneet sen imartelevaan malliin ja kiehtovaan printtiin, mutta ovat kokeneet helman pituuden liian lyhyeksi. Asiakastoiveiden perusteella päätimmekin teettää näitä hihattomia Kuurankukka-mekkoja lisää 13cm pidemmällä helmalla (polvipituinen) ja laittaa ne ennakkomyyntiin. Pidempihelmaisille Kuura -mekoille on todella suuri kysyntä ja koska monia kokoja saapuu vain 1-2 kpl per koko, suosittelemme toimimaan nopeasti! Mekot saapuvat marraskuun alussa ja ennakkotilausmahdollisuus on su 22.10 asti (tai niin kauan kun mekkoja riittää). Kuurankukka-mekot on suunniteltu yhteistyössä kotimaisen hálo-vaatemerkin kanssa ja niitä on saatavilla yksinoikeudella vain Televisiosta osoitteesta Hämeenkatu 32 (sisäpiha) TURKU.

Ennakkotilauksen saa tehtyä helposti ja turvallisesti kotimaisen muodin verkkokaupassamme:

Kuura turkoosi: https://televisioon.fi/…/ennakkotilaus-kuura-pidennetylla-h…
Kuura mustavalkoinen (siniseen taittava): https://televisioon.fi/…/ennakkotilaus-kuura-pidennetylla-h…

Myös hihallista Kide-mekkoa löytyy vielä muutamia kokoja:

Kide turkoosi: https://televisioon.fi/products/kide
Kide mustavalkoinen (siniseen taittava): https://televisioon.fi/colle…/kaikki-tuotteet/products/kuura

PS. Alkuperäinen Kuura on ollut lyhyemmille neitokaisille juuri passeli ja he ovatkin iloinneet että kerrankin löytyy sopivan pituinen mekko Lyhyempihelmainen Kuura toimii myös mainiosti tunikana kapealahkeisten housujen ja jakun kanssa. Tässä linkit ALEmekkoihin:

Kuura turkoosi: https://televisioon.fi/collections/kaikki-tuotteet/…/kuura-1
Kuura mustavalkoinen (siniseen taittava): https://televisioon.fi/collections/kaikki-tuotteet/…/kuura-2

Kuva: Valtteri Hentilä