ARVONTA

Haluaisitko voittaa kuvan sydänkorkokengät? Tai design-vaatteen? Tässä ohjeet miten voit osallistua Televisio Lifestyle Storen arvontaan:


1. Käy tykkäämässä Televisio Lifestyle Storesta Facebookissa ja / tai Instagramissa

2. Tutustu verkkokauppaamme ja sen valikoimaan osoitteessa www.televisioon.fi Kommentoi Facebookissa tai Instagramissa arvontapäivityksen alle mitä pidit uudesta verkkokaupastamme 

3. Ilmoita vastauksessasi minkä a) vaatteen, b) kengät JA c) asusteen haluaisit voittaa. Valitse siis verkkokaupasta toiveesi kaikkiin kolmeen tuoteryhmään. Muista tarkistaa että omaa kokoasi on saatavilla. 

4. Voit lisäksi osallistua KILPAILUUN kertomalla mikä tekee Televisio Lifestyle Storesta spesiaalin. Paras vastaus palkitaan 50 euron arvoisella lahjakortilla, minkä voi hyödyntää joko verkkokaupassamme tai kivijalkaliikkeessämme osoitteessa Hämeenkatu 32 (sisäpihalla Aurasillan kupeessa) TURKU.

Arvomme kolme voittajaa. Yksi heistä voittaa toivomansa vaatteen, yksi kengät ja yksi asusteen. Lisäksi valitsemme kilpailuun osallistuneiden joukosta ihanimman vastauksen :) Onnea matkaan!